Barcelona

Rivera, a Mas: "El pitjor enemic que té el 27-S és la veritat"

El diputat de Ciutadans diu al president "jo, com vostè, tampoc crec en les casualitats" i recorda que CDC té sis processos judicials oberts i les seus embargades

RedaccióActualitzat

Albert Rivera, president de C's, ha afirmat que amb una CDC que té sis processos judicials oberts contra CDC per corrupció, el tresorer imputat (Daniel Osàcar) i les seus embargades, "Jo, com vostè, tampoc crec en les casualitats". Ho ha dit adreçant-se a Mas i capgirant l'argumentari del president del govern per sembrar dubtes sobre la veritable intencionalitat al darrere dels escorcolls a la seu de CDC i de la fundació CatDem.

Rivera ha esmentat el "cas Palau", les imputacions de Prenafeta i Macià Alavedra, o el "cas Pujol" ("literalment, la meitat de la família Pujol està imputada per corrupció") per concloure que "li donava la raó" al president en el fet que tantes casualitats no poden ser casualitat, i que "potser el que passa és que tot quadra".

"Tenen raó que no quadren els números, era el 4%, no el 3%", li ha etzibat també en referència a "cas Ferrovial" sobre les presumptes comissions cobrades per l'adjudicació de la línia 9 del metro. I ha acabat concloent: "Potser el pitjor enemic que té el 27-S és la veritat".

Rivera també ha demanat a Mas que "no jugui a policies bons o dolents" parlant que qui va dur a terme l'operació va ser la Guàrdia Civil, sota les ordres del ministeri de Fernández Díaz, i li ha recordat que "qui va entrar al Palau van ser els Mossos". "L'argument de 'botiflers' potser li va funcionar a Pujol amb Banca Catalana, és un argument infantil que ja no cola", ha insistit.

"Per acabar amb la corrupció, cal canviar de govern, no de país", ha afirmat. I s'ha manifestat "fart de la por que va impedir al tripartit estirar la manta. Cal una nova etapa i fer net de tanta porqueria."

Rivera s'ha mostrat sorprès que, segons apunta l'operació en marxa, Mas "va convocar una cimera anticorrupció, i mentre feia la cimera, participava en 'mordidas'".

"Li demanem, senyor Mas, que se'n vagi. El 27-S firmarem la seva carta de comiat", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut