Rivaldo i Keita, un altre exblaugrana, en un partit entre el Brasil i Mali.
Rivaldo diu que és una vergonya que el Brasil es gasti tants diners en un Mundial (Foto: Reuters)
Rio de Janeiro

Rivaldo dóna suport a les protestes del Brasil: "És una vergonya que s'organitzi un Mundial"

Hi ha moltes veus crítiques al Brasil pels diners que costa organitzar la Copa Confederacions, el Mundial de futbol i també els Jocs Olímpics en un país amb molts problemes socials. Una d'aquestes veus crítiques és la de l'exjugador del Futbol Club Barcelona Rivaldo, que ha explicat en el seu compte de Twitter que dóna suport a les protestes multitudinàries i que el Brasil "no té les condicions" per organitzar un campionat del món de futbol.

RedaccióActualitzat
L'exjugador brasiler del Barça Rivaldo s'ha unit a les protestes del seu país per reclamar millores socials i criticar l'organització del Mundial de futbol. Segons Rivaldo, el Brasil "no té les condicions" per organitzar un campionat del món i s'hauria de centrar a millorar la sanitat i l'educació. "És una vergonya que es gastin tants diners en aquest Mundial i es deixin els hospitals i les escoles en condicions precàries", ha afirmat l'exdavanter blaugrana en el seu compte de Twitter.

Rivaldo, encara en actiu als 41 anys, assenyala que "en aquest moment, el Brasil no necessita organitzar una competició com aquesta, sinó invertir en educació i salut". L'exjugador del Barça i del Deportivo ha explicat que "necessitava desfogar-me, perquè jo vaig ser pobre i vaig viure en pròpia pell les dificultats d'estudiar en una escola pública i de no tenir un bon servei sanitari".

Aquesta declaració de Rivaldo s'afegeix a les mostres de suport dels jugadors de la selecció brasilera a l'onada de protestes massives que s'han estès pel país. Les accions van començar arran de l'augment de la tarifa dels autobusos i han continuat amb el malestar que hi ha en relació amb altres qüestions, com l'alt cost de les obres de la Copa Confederacions de futbol que s'està fent ara, el Mundial de l'any que ve, la inflació i la precarietat de la sanitat i l'educació pública.
Anar al contingut