Primera Divisió

Rijkaard recupera Deco i Chica podria ocupar el lateral esquerre de l'Espanyol en el duel del Camp Nou

Barça i Espanyol ja vetllen armes de cara al derbi d'aquest dissabte al Camp Nou (20.00). Serà un partit deslluït pel mal moment dels dos equips: els blaugranes estan a 9 punts del Reial Madrid i pensen més en la semifinal de la Champions contra el Manchester que no pas en la Lliga; i els blanc-i-blaus, que han perdut 11 dels últims 13 partits, estan sent molt criticats per l'afició. Rijkaard recupera Deco per consolidar la segona plaça, amenaçada pel Vila-real; mentre que Valverde podria comptar amb Chica al lateral esquerre per aturar la velocitat de Messi.

Actualitzat

L'últim precedent dels derbis al Camp Nou va suposar l'adéu a la Lliga per al Barça, però també la segona vegada que l'Espanyol puntuava a l'estadi culer en els últims tres anys. L'Espanyol també torna a marcar un punt important en la trajectòria de Deco en el Barça. El brasiler va ser protagonista amb els seus gols en els derbis de Montjuïc els anys 2005 i 2007. Ara, però, és un dels jugadors amb menys minuts jugats de la plantilla i jugarà aquest dissabte el seu primer partit en l'últim mes i mig. Iniesta, Henry i Bojan són les altres novetats a la convocatòria d'un Barça que només ha sumat 6 punts dels últims 21 a la Lliga.

L'Espanyol també ha sumat 6 punts, però dels últims 30. Valverde pensa que el partit del Camp Nou és ideal per trencar la ratxa, i intentarà fer bo aquest pensament amb novetats a l'equip inicial. Les travesses apunten a una banda esquerra renovada, amb Javi Chica de lateral i Albert Riera de mitja punta pel mateix costat. Han entrat a la convocatòria Zabaleta i Moisés, sancionats la setmana passada; el vallesà i els seus companys ja han dit que volen guanyar el derbi com a regal a l'afició.

Es reparteixen les entrades per Old Trafford

Aquest divendres s'han començat a despatxar les entrades pel Manchester-Barça d'Old Trafford, en la tornada de semifinals de la Lliga de Campions. Les entrades es van haver d'assignar mitjançant un sorteig ja que hi havia gairebé el doble de sol.licituds que entrades disponibles. Des de les deu del matí, els aficionats han anat passant per les taquilles del Camp Nou per recollir els tiquets. Dilluns, per cert, s'obre un altre procés, el de compra d'entrades per a la final de Moscou. Com que cal un visat per entrar a Rússia, la UEFA ha demanat als quatre semifinalistes que agilitzin els tràmits encara que no estiguin classificats.

El Port Olímpic acollirà els seguidors anglesos

L'Ajuntament de Barcelona ha reaccionat a les queixes que han arribat des dels locals del Port Olímpic, la zona on s'acollirà els prop de set mil aficionats anglesos del Manchester United el pròxim dia 23 d'abril. Ho ha fet la regidora de seguretat, Assumpta Escarp, que diu que ja han parlat amb aquests locals perquè no hi hagi malentesos. La regidora de seguretat també confia que el Futbol Club Barcelona treballi amb l'ajuntament per no tenir cap incident amb aquests aficionats anglesos. Cal recordar que l'associació Abroport de Barcelona va queixar-se al consistori de la decisió d'acollir en aquella zona els aficionats del Manchester United.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut