Barcelona

Rigau calcula que els centres escolars cobraran uns 2 euros per dinar amb carmanyola

La consellera ha detallat que l'import variarà entre centres en funció de les activitats complementàries lúdiques que ofereixin a l'hora de dinar, a part del servei propi de menjador que inclou l'aigua, els coberts, la neteja i la vigilància.

RedaccióActualitzat
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha explicat aquest dimarts que cada centre escolar està estudiant la quantitat que cobrarà pels serveis de menjador als alumnes que portin el seu propi menjar en una carmanyola, però ha estimat que la majoria carregarà uns 2 euros al dia. En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Rigau ha afirmat que es tracta d'"una bona idea per donar possibilitats a les famílies amb dificultats que estan estudiant els centres i en què hi ha gran diversitat d'opcions".

La consellera ha detallat que l'import variarà entre centres en funció de les activitats complementàries lúdiques que ofereixin a l'hora de dinar, a part del servei propi de menjador que inclou l'aigua, els coberts, neteja i vigilància. Amb aquest sistema els alumnes, en comptes de "sortir a la plaça al davant de l'escola a ingerir un entrepà", podran menjar "de forma adequada" dins l'escola.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut