Futbol

Riera prepara el duel contra Dinamarca amb la resta de convocats per Aragonés

Els compromisos de seleccions tornen a deixar en suspens la lliga. Aquest cap de setmana, es jugaran partits de classificació per al Mundial de Sud-àfrica i amistosos, tot i que la majoria seran classificatoris per a l'Eurocopa. Un d'aquests és el que disputarà la selecció espanyola. Serà dissabte, contra Dinamarca. Luis Aragonés ja ha començat a treballar amb els convocats. L'últim a afegir-se a la llista ha estat Raúl Tamudo. El de Santa Coloma ha coincidit amb Luis García i Albert Riera. Feia 30 anys que l'Espanyol no proporcionava tres jugadors a Espanya.

Actualitzat

El seleccionador, però, ha de continuar suportant la "creu Raúl". Aquest dimarts un aficionat l'ha increpat per no haver convocat al capità madridista. Ha passat un cop acabada la sessió d'entrenament i després de donar uns últims consells a David Albelda. Luis Aragonés ha tornat a comprovar que l'ombra de Raúl és molt allargada i que els aficionats no li perdonen que el segueixi deixant fora.

Però el protagonista ha estat el debutant Albert Riera. El mallorquí i espanyolista, que viu un moment dolç, confia vestir-se de curt dissabte contra Dinamarca. Després del València, que hi aporta 6 jugadors, el club blanc-i-blau està igualat amb el Barça de Puyol, Xavi i Iniesta, el segon amb més representació.

Tomasson també critica Aragonés

El davanter del Vila-real Jon Dahl Tomasson s'ha mostrat sorprès en una entrevista amb el diari danès "Ekstra Bladet" per l'absència de Raúl González de la llista d'Espanya per al partit contra Dinamarca i ha criticat el "Sabio de Hortaleza" per guiar-se pels seus favoritismes.

"Raúl no ha jugat en un any amb la selecció, no sé quin és el problema. Aragonés sembla un tipus una mica especial que només crida els seus favorits", ha afirmat el jugador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut