Actualitat blanc-i-blava

Riera: "La segona volta de l'equip ha perjudicat als que aspiràvem a anar a l'Eurocopa"

L'Espanyol no tindrà representació a l'Eurocopa. Ni Riera ni Tamudo ni Luis García han estat convocats per Luis Aragonés per a la fita que es disputarà al mes de juny a Suïssa i Àustria. El migcampista balear, que ha seguit la roda de premsa d'Aragonés al vestidor del club després de l'entrenament i confiava poder participar en la seva primera competició continental amb la selecció, ha comentat que la mala trajectòria de l'equip a la segona volta "ens ha perjudicat, però ara no val la pena mirar enrere ni lamentar-se".

Actualitzat

Amb alegria i ganes de fer broma s'entrenava aquest matí Albert Riera. El manacorí, el jugador de l'Espanyol que partia amb més opcions d'anar a l'Eurocopa, confiava ser a la llista dels elegits per Luis Aragonés. Però el seu estat d'anim ha canviat radicalment quan ha sabut que no era a la convocatòria. Riera abandonava Montjuïc amb un evident sentiment de decepció. La pèssima segona volta a la Lliga de l'Espanyol també ha passat factura als altres dos jugadors blanc-i-blaus que aspiraven a anar a l'Eurocopa: Luis García i Tamudo. En el cas del capità espanyolista, les lesions també han estat un factor decisiu.

Valverde: "No m'agrada acabar amb aquesta sensació"

El tècnic blanc-i-blau ha afirmat avui que preferiria que no s'acabés la Lliga i que haurà de "reflexionar sobre el que ha passat en aquestes últimes jornades". L'Espanyol juga demà a Almeria un duel intrascendent, però Valverde ha afirmat que l'equip necessita la victòria: "Volem donar-li un punt més transcendent al partit que en altres circumstàncies, perquè la segona volta no ha anat d'una manera raonable", ha assenyalat.

Com ja va fer la setmana passada, Valverde ha apuntat que, si bé hi ha gent que considera la segona volta "un petit fracàs", és important haver generat "il·lusió":"El fet que estiguem salvats des de fa temps i que en el fons no estiguem contents és bo, perquè hem projectat la sensació que podríem haver donat més", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut