Richard Gere reclama al Senat solucionar la situació de les persones sense llar

L'actor ha estat la sensació de la jornada a la cambra alta, on ha participat en una trobada sobre la situació de persones sense llar

Actualitzat

L'actor nord-americà Richard Gere ha estat la sensació aquest dimecres a la tarda al Senat. Gere ha visitat la cambra alta espanyola per participar en la trobada entre parlamentaris i directius de la Xarxa de Suport a la Integració Sociolaboral (RAIS, en les seves sigles en castellà) sobre viure al carrer.

L'actor ha remarcat que no tenir llar és un problema "de tota la societat" i ha assegurat que, amb les mesures polítiques oportunes, es podria arribar a un món amb "cap persona" al carrer. Gere ha demanat el compromís dels grups parlamentaris per "erradicar" la situació de les persones sense llar. També ha recordat que, quan va rodar la pel·lícula "Invisibles" on es retrata la situació de les persones sense llar a Nova York, es va sentir "invisible" igual que les persones que estan en aquesta situació.

L'actor ha estat l'autèntica estrella al Senat i, quan ha acabat la sessió plenària, diversos senadors s'han volgut fer fotografies amb ell.

 

 

 


 

Anar al contingut