Richard Gere
Richard Gere
Barcelona

Richard Gere, padrí de luxe del nou BCN Film Fest

RedaccióActualitzat

Una de les cares més famoses de Hollywood, Richard Gere, és a Barcelona. L'actor és la principal estrella del nou BCN Film Festival, que arrenca la seva primera edició aquest divendres.

Gere hi ha presentat la seva última pel·lícula, "Norman, l'home que ho aconseguia tot", amb el director Joseph Cedar. Un drama amb tocs de comèdia on interpreta un dels personatges més còmics de la seva carrera, de prop de 50 anys.

En una compareixença davant la premsa, el protagonista de grans èxits com "Pretty Woman", "American Gigoló" o "Oficial i cavaller", ha tingut paraules molt dures per al president nord-americà, Donald Trump:

"Malauradament, no té cap de les qualitats d'un bon president. Crec que és molt humiliant per a tots els americans que aquest sigui l'home que ens representa. Els seus impulsos són diametralment oposats a l'evolució que hem fet com a éssers humans i com a país."

El BCN Film Fest, que fins al 28 d'abril projectarà 35 preestrenes als cinemes Verdi, aspira a ser el festival de referència de la ciutat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut