Richard Gere a la presentació de la pel·lícula "Norman" a Jerusalem
Richard Gere a la presentació de la pel·lícula "Norman" a Jerusalem
Barcelona

Richard Gere apadrina la primera edició del Sant Jordi Barcelona Film Festival

El festival de cinema se celebrarà del 21 al 28 d'abril als cinemes Verdi

RedaccióActualitzat

L'actor Richard Gere apadrinarà l'obertura d'un nou festival de cinema a Barcelona. Es dirà Sant Jordi Barcelona Film Festival, se celebrarà del 21 al 28 d'abril, i pretén consolidar-se com el certamen de cinema de primavera a la ciutat. Els cinemes Verdi acolliran la projecció d'una trentena de pel·lícules que competiran en tres seccions oficials. L'eix vertebrador de la programació serà la tria de produccions per al gran públic amb un interès divulgatiu, amb cintes relacionades amb la literatura o amb la història. José María Aresté, director del festival, ha explicat la importància de la comèdia dins el festival:

" Hem volgut, una mica, reivindicar la comèdia. Es podran veure pel·lícules clarament divertides on es desengreixa i un es distreu, la nostra idea és sobretot arribar al gran públic."

La pel·lícula que inaugurarà el Festival el dia 21 d'abril serà "Norman", protagonitzada per Richard Gere, que vindrà expressament a Barcelona per apadrinar l'estrena.

També assistirà al certamen el director de cinema francès Bertrand Tavernier, que triarà i presentarà quatre pel·lícules de cinema clàssic que es podran veure al festival.

Anar al contingut