ANÀLISI

Ricard Torquemada al xat del 3cat24: "La final serà duríssima"

L'analista esportiu Ricard Torquemada ha parlat aquest dimecres amb els lectors del 3cat24.cat i ha analitzat el pas del Barça a la final de la Lliga de Campions. Els usuaris del portal han pogut preguntar-li tot allò que volien saber sobre el pas del Barça a la final de la Lliga de Campions, l'eliminació del Reial Madrid, els quatre clàssics o el futur rival del Barça a Wembley.

Actualitzat
El partit d'ahir ha estat un dels temes que han centrat el xat amb Ricard Torquemada. Pel periodista esportiu, analista a "La transmissió d'en Puyal", el Barça va ser superior perquè té "un estil més evolucionat". Sobre la jugada polèmica que va acabar amb gol d'Higuaín, Torquemada ha afirmat que no es tracta d'un gol anul·lat, ja que prèviament "hi ha falta", ja sigui de Piqué a Cristiano o d'aquest a Mascherano.

En una eliminatòria en què s'ha parlat tant de les crítiques de Mourinho als àrbitres, l'analista de Catalunya Ràdio ha opinat que "instal·lar-se en la queixa, el lament i el victimisme només impedeix assumir la realitat". Un usuari també ha preguntat quin jugador del Madrid li agradaria fitxar i, tot i admetre que és "ciència-ficció", la seva resposta ha estat Ángel di María.

Els usuaris del 3cat24 s'han mostrat molt interessats sobre la final del 28 de maig. Torquemada veu pràcticament segur que el rival serà el Mancherster United i no considera que el Barça sigui el favorit. Per l'analista de Catalunya Ràdio, la final "serà duríssima", ja que l'equip d'Alex Ferguson és "un exemple d'evolució sense perdre la competitivitat" i un equip "molt ric tàcticament i fort a les àrees". Torquemada creu que les opcions de triomf dels de Guardiola passaran per "desenvolupar l'estil com el Barça sap".

Sobre les opcions de proclamar-se campions de Lliga aquest cap de setmana, Torquemada creu que és possible, ja que els de José Mourinho tenen un desplaçament complicat a Sevilla, i pensa que serà "un partit dur i obert".

El Barça de la temporada vinent preocupa els aficionats. Torquemada apunta que fitxar un davanter és "imprescindible"; un central, "recomanable", i que un migcampista "seria benvingut". De cara a possibles recanvis per a Xavi i Iniesta, l'analista ha respost que Thiago Alcántara i Cesc Fàbregas són els jugadors que s'assemblen més als cracs blaugranes.



Anar al contingut