Barcelona

Ricard Bofill remodelarà l'aeroport del Prat

L'arquitecte Ricard Bofill s'encarregarà del projecte de remodelació de l'aeroport del Prat, que consistirà a renovar les terminals A, B i C i la nova T-Sud. El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ho ha revelat aquest dilluns a la nit a Barcelona, durant l'acte d'inauguració dels nous tallers d'impressió del diari "La Vanguardia" i just la vigília que s'anunciï l'adjudicació de la nova terminal de l'aeroport. També s'ha confirmat que la T-Sud estarà enllestida nou mesos abans del que estava previst.

Actualitzat
L'anunci de Zapatero s'ha fet durant la impressió de les primeres pàgines de "La Vanguardia" d'aquest dimarts, dia en què el diari estrenya disseny, a les rotatives noves de la Zona Franca de Barcelona. A l'acte hi havia, a banda del president espanyol, el de la Generalitat, José Montilla, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, diversos consellers i l'editor i el director del diari, Javier Godó i José Antich, i també ministres com la titular de Foment, Magdalena Álvarez, i la d'Habitatge, Carme Chacón.

En aquest context, Zapatero ha revelat que Aena encarregarà a Ricard Bofill el projecte de la terminal satèl·lit del Prat i la remodelació de les actuals, A, B i C. Segons el president espanyol, amb tots els projectes previstes, les inversions al Prat rondaran els 5.000 milions d'euros.

Durant l'acte, Zapatero també ha fet referència indirecta a la crema de fotos del rei i ha defensat la democràcia dient que "tant de bo aquests 30 anys els tinguem 30 vegades".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut