Barcelona

Ribó explicarà al Parlament el seu informe sobre malnutrició infantil i Mas-Colell, la pròrroga dels pressupostos

També compareixeran el conseller d'Economia, Andreu Mas Colell, per explicar la decisió de prorrogar els pressupostos per a aquest any i el conseller de Territori, Santi Vila, arran de les impugnacions contra la privatització de l'empresa Aigües Ter-Llobregat.

RedaccióActualitzat
El síndic de greuges, Rafael Ribó, compareixerà al Parlament a finals de mes, el dijous dia 29, per explicar el seu informe sobre malnutrició infantil, que xifra en 50.000 els nens i nenes catalans tenen privacions alimentàries fruit de la pobresa de les seves famílies.

El govern i el seu soci, ERC, veuen prioritari que el síndic Rafel Ribó s'expliqui en seu parlamentària abans de decidir altres compareixences. La resta de grups han criticat durament la pinça entre CiU i Esquerra per evitar -diuen- la compareixença dels consellers d'Economia, Benestar i Educació per parlar sobre les mesures que fa el govern per combatre la malnutrició.

Però Andreu Mas-Colell, sí que hi compareixerà per una altra qüestió. Ho farà per presentar la pròrroga dels pressupostos. L'oposició ho ha interpretat com una burda maniobra per encobrir el debat dels comptes catalans.

També compareixerà el conseller de Territori, Santi Vila, arran de les impugnacions contra la privatització de l'empresa Aigües Ter-Llobregat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut