Reunions per separat d'Esquerra, la CUP i l'ANC a 48 hores del termini fixat per Rajoy

RedaccióActualitzat

Quan falten dos dies dies perquè el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, respongui al president espanyol, Mariano Rajoy, si va declarar o no la independència, s'intensifiquen les reunions.

Divendres va ser un dia de trobades a Palau. Avui, Junqueras informarà de la situació a Esquerra, i la CUP i l'ANC reuneixen els seus secretariats nacionals.

Esquerra fa, aquest matí, un consell nacional, i l'ANC en fa una del seu secretariat, després de la dimissió de la seva vicepresidenta i del debat intern sobre el camí a seguir. El secretariat va decidir dijous demanar que s'aixequi la suspensió de la declaració d'independència.

Avui, la CUP ha de decidir quin serà el seu "timing" a partir d'ara i si atura la seva activitat parlamentària habitual fins que no es declari la independència.

El president Carles Puigdemont es va reunir divendres amb consellers i representants dels partits i de les entitats sobiranistes.

Forces independentistes com la CUP o Demòcrates, i també les entitats sobiranistes, pressionen perquè s'aixequi la suspensió de la declaració d'independència.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut