Rosell i Zubizarreta són presents a la reunió. (Foto: Reuters)
Barça

Reunió a la Ciutat Esportiva del Barça per decidir si es fitxa o no un defensa central

El fitxatge d'un defensa central acapara tota l'atenció de la direcció esportiva del Barça. El president, Sandro Rosell; el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu; el director tècnic, Andoni Zubizarreta, i l'entrenador Gerardo Martino s'han reunit a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per prendre una decisió.

Actualitzat
El fitxatge d'un defensa central acapara tota l'atenció de la direcció esportiva del Barça. El president, Sandro Rosell; el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu; el director tècnic, Andoni Zubizarreta, i l'entrenador Gerardo Martino s'han reunit a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per prendre una decisió. També sobre la taula, la conformació definitiva del cos tècnic.

Els últims intents del club de pescar a la Premier no han fructificat, perquè les ofertes realitzades per David Luiz i per Agger no arriben al preu demanat pels clubs d'origen, Chelsea i Liverpool, respectivament. Tot fa pensar que el Tata Martino s'haurà de conformar amb el que té per afrontar la temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut