Reunió de la mesa del Parlament (Reuters)
Reunió de la mesa del Parlament (Reuters)
Barcelona

Retrets entre JxCat i ERC per la decisió de Roger Torrent d'ajornar la investidura

ERC diu que Torrent ha trucat fins a 5 vegades a Puigdemont per comunicar-li la decisió i JxCat assegura que a Puigdemont no li consta cap trucada

RedaccióActualitzat

El debat d'investidura posa en relleu un malestar entre Junts per Catalunya i els republicans. Entre les files de Junts per Catalunya hi ha perplexitat per la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, d'ajornar el ple d'investidura. Fonts del grup parlamentari afirmen que ha estat una decisió unilateral, és a dir, que no ha estat consultada ni comunicada prèviament amb ells.

Fonts d'ERC defensen que la decisió adoptada per Torrent respon a la petició d'empara que va fer Carles Puigdemont de manera unilateral sense previ avís al mateix president del Parlament. Les mateixes fonts també han confirmat que Torrent hauria trucat fins a cinc vegades a Carles Puigdemont abans de comparèixer davant dels mitjans per comunicar-li la decisió però que no li ha agafat el telèfon.

Fonts de Junts per Catalunya asseguren que a Puigdemont no li consta cap trucada de Torrent. Els diputats i diputades de JxCat també lamenten que es faci servir com a excusa la petició d'empara unilateral.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés catalàArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut