Barcelona

Retencions quilomètriques fins les 10 del matí a Barcelona

Retencions quilomètriques aquest dilluns matí a Barcelona a totes les entrades de la ciutat. Des del Maresme, des del Vallès o el Baix Llobregat. Un col·lapse que s'ha allargat fins les 10 del matí. Un fet insòlit que que ha retingut al volant a centenars de conductors sense cap raó aparent.

RedaccióActualitzat

Col·lapse per entrar avui dilluns a Barcelona que s'ha allargat fins les 10 del matí sense cap motiu aparent. Un fet insòlit que ha fet arribar tard a centenars de conductors que es preguntaven "què ha passat?". La veritat és que no hi ha hagut cap raó concreta. Ni les càmeres de l'Ajuntament, ni el Servei Català de Trànsit han enregistat cap incidència destacada més enllà d'un vehicle avariat a la Ronda General Mitre, a quarts de nou. 

Un cop a la ciutat, les rondes s'han col·lapsat per una mica pluja i les mateixes incidències que qualsevol altre dilluns. 

El col·lapse ha afectat les principals vies metropolitanes de Barcelona i els acessos a les ciutats, tant des del Maresme com des del Vallès o el Baix Llobregat. I, un cop a la ciutat, les rondes s'han col·lapsat per una mica pluja i les mateixes incidències que qualsevol altre dilluns. 

La via més afectada ha estat la Ronda de Dalt, pel volum de congestió i per la durada. La circulació no s'ha normalitzat fins prop de les 12 del migdia, i hi ha arribat a haver entre 12 i 13 quilòmetres de cua entre Trinitat i Esplugues i, a la Pota Nord, entre Santa Coloma de Gramenet i el Nus de la Trinitat. 

El matí, a més, ha acabat amb una víctima mortal a l'entrada de Barcelona per la C-31, a l'Hospitalet, quan una conductora ha sortit de la calçada per causes que es desconeixen i s'ha emportat un senyal de trànsit. Una accident que ha tingut lloc a les 7 del matí, però que no ha provocat cap embús de trànsit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut