Vagó de Rodalies
Vagó de Rodalies
L'Hospitalet de l'Infant

Retards de més de 90 minuts a l'R16 i al Corredor Mediterrani per una avaria a la catenària

Finalment no ha calgut evacuar els passatgers del tren que ha quedat parat entre l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant

RedaccióActualitzat

La línia de tren R16 i el Corredor Mediterrani, que enllaça Barcelona amb València, funcionen amb retards superiors als 90 minuts a causa d'una avaria a la catenària que hi ha hagut a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. 

Segons ha informat Renfe, finalment s'ha avortat el pla per evacuar els 60 passatgers del tren de la línia R16 que ha quedat aturat entre l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant. Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra s'havien mobilitzat, però, finalment, l'operadora ha decidit que era millor esperar a restablir el subministrament elèctric per continuar el viatge fins a Barcelona. 

El comboi ha quedat parat cap a les 6 de la tarda en una zona d'accés complicat. El primer operatiu preveia que la policia i els bombers acompanyessin els usuaris fins a la zona on s'havien de desplaçar els autocars, però Renfe ha canviat d'opinió.  

Segons la companyia, aquesta incidència ha afectat, a més de l'R16 i la Llarga Distància, els trens de les línies R15 i RT2​.

Anar al contingut