Aula d'una de les universitats catalanes
Les universitats catalanes encapçalen els rànquings espanyols.
Barcelona

Retallen un 7% l'oferta de màsters universitaris aquest any i un 20% el curs que ve

L'oferta de màsters universitaris es retalla aquest curs un 7% i el curs que ve es reduirà un 20%. El Consell Interuniversitari de Catalunya es reuneix per aprovar la programació oficial per aquest curs. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio el dia en què el Consell Interuniversitari de Catalunya es reuneix per aprovar la programació oficial per aquest curs, s'han eliminat 82 màsters de la programació inicial de les universitats i en queden un total de 450.

Actualitzat
Per retallar l'oferta el govern i les universitats han desprogramat els màsters que d'una manera continuada han tingut menys de 15 estudiants matriculats i han eliminat els que se solapaven amb estudis similars.

La reunió del consell universitari també fixa un seguit de criteris que hauran de complir tots els màsters que vulguin crear a partir d'ara les universitats públiques catalanes. Hauran de tenir com a mínim 20 estudiants de nou accés matriculats i se'ls incrementaran les exigències de sostenibilitat financera, taxa de graduació i accés al doctorat dels alumnes que els cursin.
Anar al contingut