La menor volia aconseguir una fotografia penjada des de la viga d'un edifici de vuit plantes d'alçada a l'Eixample
Barcelona

Rescaten una nena penjada a la cornisa d'un edifici per fer-se una foto

Va tenir un atac de nervis en veure que no tenia forces per tornar a lloc segur

RedaccióActualitzat

Mossos d'Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van rescatar, l'11 de març, una nena que s'acabava de penjar d'una biga que sobresortia d'un terrat d'un edifici de l'Eixample de vuit plantes d'alçada. Hi havia pujat perquè un company li fes una fotografia de risc des d'un altre terrat.

La noia, de 14 anys, s'havia assegut a la barana pensant que després podria retornar al terrat sense problemes. Però li van fallar les forces i va decidir lliscar fins a la cornisa de la façana.

Molt espantada perquè no podia tornar fins a l'interior del terrat, va tenir un atac de nervis. El seu amic no la podia ajudar i es van trobar en una situació d'extrem perill.

 

 

Minuts després, agents del Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos van rebre l'avís de la Sala de Coordinació Operativa, que els informava que hi havia una persona a la cornisa exterior de la façana d'un edifici de vuit plantes. Quan els agents hi van arribar, juntament amb la Guàrdia Urbana, van pujar fins al terrat per rescatar la noia, que estava molt nerviosa davant el risc que tenia de poder caure al buit.

Els agents la van tranquil·litzar, la van agafar de les mans i la van poder pujar a pols fins al terrat.

Un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques es va traslladar fins al lloc dels fets i va atendre la menor de ferides lleus als braços.

Els agents es van posar en contacte amb els familiars de la nena, que en poca estona van arribar al lloc dels fets i se la van endur a casa seva.

Aquest pot semblar un cas aïllat, però el cert és que, segons un estudi fet per Priceonomics entre els anys 2014 i 2016, Espanya és un dels països on hi ha hagut més accidents mortals causats per persones que pretenien fer-se selfies en llocs curiosos o arriscats.

S'han donat casos de persones que han tingut intoxicacions o accidents greus, i fins i tot mortals, per entrar en llocs tancats, electrificats, tòxics o perillosos per fer-se fotografies per compartir a les xarxes socials.

Les més comuns són les selfies fetes des de llocs de molta alçada o de difícil accés. Per aconseguir fer aquestes fotografies, els accidentats no dubten a posar en risc la seva seguretat.

 

Notícia relacionada: Tot per una selfie

Notícia relacionada: La moda de les "selfies" porta alguns joves a jugar-se la vida per fer-se la foto més temerària

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut