Tamarit

Rescaten un jove atrapat en un penya-segat a Tamarit

El noi, un alemany de 22 anys, es va ficar al penya-segat i hi va quedar atrapat. Els Bombers el van intentar treure per dalt, però davant la dificultat el van baixar fins al mar, on va ser recollit per la Creu Roja. A diferència de la imprudència que va cometre una família al Port de la Selva i que es va saldar amb 1.400 euros de multa, en aquest cas, cap dels cossos ha plantejat fer pagar el rescat.

RedaccióActualitzat
Nou cas d'imprudència a les costes catalanes. Els equips d'emergència han rescatat un jove de 22 anys i de nacionalitat alemanya que va quedar atrapat en un penya-segat de Tamarit.

Una embarcació que el va veure va donar l'avís d'emergència. Fins allà es van desplaçar els Bombers, que van intentar treure'l per dalt. Davant la dificultat del rescat, finalment van decidir baixar-lo fins al mar, on la Creu Roja va recollir el noi i els dos bombers encarregats de rescatar-lo.

Al rescat també hi van participar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Protecció Civil, la Guàrdia Urbana de Tarragona i un helicòpter de Salvament Marítim. A diferència de la imprudència que va cometre una família al Port de la Selva i que es va saldar amb 1.400 euros de multa, en aquest cas cap dels cossos ha plantejat fer pagar el rescat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut