Sant Pere Pescador

Rescaten dos windsurfistes a Sant Pere Pescador que no podien tornar a terra pel fort vent

Dues dotacions dels bombers i dels Mossos i un vaixell de Salvament Marítim han rescatat una parell de windsurfistes que es trobaven a 300 metres de la costa a Sant Pere Pescador. No podien tornar pel fort vent.

RedaccióActualitzat
El fort vent que bufa ha jugat una mala passada a dos windsurfistes a la costa catalana. Els serveis d'emergències els han hagut de rescatar perquè no podien tornar a la platja.

La parella, un home i una dona, estaven practicant windsurf a uns 300 metres de la costa de Sant Pere de Pescador malgrat els avisos de Protecció Civil que recomana precaució pel temporal de vent i mala mar.

Una trucada a al  telèfon d'emergències 112 ha donat la veu d'alerta poc abans de tres quarts de cinc de la tarda. Dues dotacions dels bombers i dels Mossos d'Esquadra i un vaixell de Salvament Marítim han iniciat la recerca i han pogut rescatar els windsurfistes.

Al cap d'una hora, el vaixell els ha localitzat a l'alçada del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Els dos estan en bon estat, però amb símptomes d'hipotèrmia. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM, els ha atès a la mateixa costa.

A tot l'Alt Empordà bufa una forta Tramuntana i hi ha grans onades. Protecció Civil recomana extremar les precaucions i no posar-se en situacions de risc.
Anar al contingut