Dues immigrants ateses per la Creu Roja després de ser interceptades davant de Cadis.
Dues immigrants ateses per la Creu Roja després de ser interceptades davant de Cadis. (Foto: EFE)
Cadis

Rescaten 37 immigrants, entre ells un menor, en sis pateres a les costes de Cadis

Salvament Marítim ha interceptat fins a sis embarcacions d'immigrants sense papers que volien arribar a les costes espanyoles. Ha rescatat un total de 37 persones amb hipotèrmia, entre elles un menor.

RedaccióActualitzat
Diumenge complicat a les costes de Cadis. El Centre de Salvament Marítim de Tarifa ha detectat fins a nou pateres dirigint-se a les costes andaluses. Els vaixells de les autoritats espanyoles n'han interceptat sis i han rescatat 37 immigrants amb símptomes d'hipotèrmia.

La primera de les embarcacions ha estat interceptada de matinada. Hi viatjaven set immigrants, tots homes. Al llarg del dia han arribat cinc pateres més, que transportaven homes, dones, una de les quals, embarassada i un menor.

Els immigrants, que anaven en grups de fins a nou persones, estan bé de salut, però han hagut de ser atesos per símptomes d'hipotèrmia. Personal de la Creu Roja els ha rebut al port de Tarifa i després han estat traslladats a dependències policials.

Salvament Marítim ha indicat que encara hi ha tres embarcacions més a la zona. No es descarta, doncs, que s'interceptin més pateres intentant arribar a la costa de Tarifa.
Anar al contingut