Sant Cugat del Vallès

Rescatats amb helicòpter quatre nens de P3 perduts al bosc a Collserola

Els nens s'han perdut mentre feien una activitat al bosc a la Floresta, a prop de l'escola

RedaccióActualitzat

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat aquest migdia quatre nens de 3 anys, dos nens i dues nenes, que s'havien perdut durant una activitat escolar pels boscos de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès. Els petits han caminat mig quilòmetre sense tenir gaire consciència que estaven perduts. Els Bombers han fet una batuda intensiva, amb vuit dotacions i un helicòpter, i al cap de tres quarts d'hora els han trobat sans i estalvis, com ha explicat Joan Carles Romero, subcap territorial dels Bombers de la Generalitat.

"L'helicòpter els ha trobat. Primer, una de les nenes i després, la resta del grup. Han aterrat i els han anat a buscar; estaven una miqueta espantats, però potser s'han espantat més quan han vist tot el rebombori que s'havia organitzat. Ells deien que estaven buscant cargols i buscant pedres. No eren conscients que estaven perduts perquè són molt petits."


L'avís l'ha donat la mateixa escola cap a les dotze del migdia i s'ha muntat un dispositiu de recerca on han participat agents de la Policia Local i els Bombers de la Generalitat. Cap a tres quarts d'una del migdia, la Policia Local i els Bombers han trobat els quatre menors en perfecte estat.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut