REPORTATGE: Viatge al Dijous Gras de fa 50 anys

Sabadell (ACN).- El Dijous Gras o llarder és la diada que marca l'inici de la setmana de Carnestoltes. En aquest dia era costum menjar la coca de llardons i la truita de botifarra al camp, unes tradicions que amb el pas del temps i el canvi generacional s'han anat esvaint. Amb l'objectiu de donar a conèixer als infants d'avui les pràctiques tradicionals de la pagesia associades a aquest dia una seixantena d'avis han dut a terme diversos tallers on han explicat als més petits la tradició de la vella quaresma, els orígens del carnestoltes i els secrets per preparar una bona botifarra, rosquilles o bunyols. Tot plegat un viatge al passat mentre els petits acaben de preparar la disfressa que lluiran demà a l'escola.
REPORTATGE: Viatge al Dijous Gras de fa 50 anys

REPORTATGE: Viatge al Dijous Gras de fa 50 anys

Sabadell (ACN).- El Dijous Gras o llarder és la diada que marca l'inici de la setmana de Carnestoltes. En aquest dia era costum menjar la coca de llardons i la truita de botifarra al camp, unes tradicions que amb el pas del temps i el canvi generacional s'han anat esvaint. Amb l'objectiu de donar a conèixer als infants d'avui les pràctiques tradicionals de la pagesia associades a aquest dia una seixantena d'avis han dut a terme diversos tallers on han explicat als més petits la tradició de la vella quaresma, els orígens del carnestoltes i els secrets per preparar una bona botifarra, rosquilles o bunyols. Tot plegat un viatge al passat mentre els petits acaben de preparar la disfressa que lluiran demà a l'escola.