REPORTATGE: Pastissos centenaris i 2.0

Móra d'Ebre (ACN).- Gaudir d'exposicions, participar en cursos de pastisseria i en concursos culturals, i navegar per Internet són algunes de les activitats que es poden fer a la centenària pastisseria Valero de Móra d'Ebre mentre es tasten els bombons, pans i pastissos elaborats pel mètode tradicional. L'establiment va ser fundat el 1886 a Riba-roja d'Ebre (Ribera d'Ebre) pel besavi de l'actual propietari, Valero Munté, qui continua elaborant els productes de forma artesanal i treballa per dotar la pastisseria centenària d'elements innovadors que li donin un valor afegit i atreguin la clientela. El nou repte de Munté és crear un museu per mostrar la maquinària i els documents que relaten la història de la pastisseria.
REPORTATGE: Pastissos centenaris i 2.0

REPORTATGE: Pastissos centenaris i 2.0

Móra d'Ebre (ACN).- Gaudir d'exposicions, participar en cursos de pastisseria i en concursos culturals, i navegar per Internet són algunes de les activitats que es poden fer a la centenària pastisseria Valero de Móra d'Ebre mentre es tasten els bombons, pans i pastissos elaborats pel mètode tradicional. L'establiment va ser fundat el 1886 a Riba-roja d'Ebre (Ribera d'Ebre) pel besavi de l'actual propietari, Valero Munté, qui continua elaborant els productes de forma artesanal i treballa per dotar la pastisseria centenària d'elements innovadors que li donin un valor afegit i atreguin la clientela. El nou repte de Munté és crear un museu per mostrar la maquinària i els documents que relaten la història de la pastisseria.