Barça

Repàs de la trajectòria de Carles Puyol, el capità del millor Barça de la història

El de la Pobla de Segur ha recollit tots els trofeus possibles. En destaquen dues Champions, no pas les tres que ha guanyat, perquè va tenir el gran gest de cedir l'honor de recollir l'última a Éric Abidal. Un detall que va repetir amb la Lliga de Tito.

Actualitzat

Esteban, el porter de l'Almeria, té l'última samarreta que Puyol va vestir en un partit oficial. Després de molts dies, va jugar els 90 minuts i, a més, va marcar un gol. El gran capità va tancar la seva trajectòria amb una nit feliç dos dies abans d'anunciar que la lesió al genoll no li permetria seguir jugant la temporada que ve.

Era el punt final d'un recorregut fantàstic que va començar a la Masia. Aquell noi de cabells llargs va estar a punt d'anar-se'n al Màlaga, però Louis Van Gaal el va fer pujar al primer equip i es va consolidar a la defensa blaugrana gràcies a un esperit de lluita que ha mantingut fins a l'últim moment.

En 15 temporades en el primer equip, ha protagonitzat nombroses escenes que ja formen part de la història. Com el gol que va marcar en el 2-6 del Bernabéu i que va celebrar fent un petó al braçalet de la senyera.

El jugador de la Pobla de Segur ha recollit tots els trofeus possibles. En destaquen dues Champions, no pas les tres que ha guanyat, perquè va tenir el gran gest de cedir l'honor de recollir l'última a Éric Abidal. Un detall que va repetir amb la Lliga de Tito.

Puyol també serà recordat pel gran nombre de lesions que ha tinhut, però, sobretot, per com les ha combatut. Un exemple de sacrifici que sempre tindrà un espai de privilegi al cor dels barcelonistes, més enllà dels 21 títols que ha contribuït a sumar en l'etapa més gloriosa del club.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut