Llagostera

Reobren la C-35 a Llagostera després de tancar-la per una calamarsada i una esllavissada

Una calamarsada i una esllavissada han complicat la circulació aquesta tarda a la carretera C-35, a l'altura de Llagostera. Segons el Servei Català del Trànsit, la via ha estat tallada en sentit sud entre els quilòmetres 99 i 100. La carretera ha quedat tallada, s'ha reobert i posteriorment, cap a tres quarts de cinc, i han tornat a interrompre el trànsit, cosa que provoca retencions en aquest punt. La calamarsa s'ha afegit a l'esllavissada de sorra d'unes obres properes. Mentre ha durat l'incident, el Servei Català del Trànsit ha desviat els vehicles cap a l'autopista AP-7 i la C-65.

Actualitzat

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, cap a les cinc de la tarda s'ha començat a donar pas alternatiu i només ha quedat tallat el carril en direcció a Maçanet de la Selva i Barcelona, el més afectat per la calamarsada i l'esllavissada.

Els vehicles que circulaven en sentit sud s'han hagut de desviar per la carretera C-65, mentre que els que anaven en direcció a Platja d'Aro han pogut circular amb total normalitat per la C-35. L'incident s'ha pogut solucionar estona després, un cop han acabat les tasques de neteja de la via.

Podeu veure imatges de la calamarsada que han enviat els usuaris del 3cat24 clicant aquí.

Les tempestes de la tarda han fet baixar les temperatures de manera notable a les comarques gironines i, allà on ha descarregat, ho ha fet amb força. A Castell d'Aro han recollit 54 litres per metre quadrat, a Tossa de Mar 32 litres -i la temperatura ha caigut fins a només 6 graus- i a Calonge han caigut 28 litres.

La previsió meteorològica per les pròximes hores indica que la inestabilitat té tendència a desaparèixer i que aquest dimarts serà assolellat, amb algun banc de boira matinal a l'interior. Les temperatures no experimentaran canvis, tret de les comarques gironines, on podrien ser una mica més altes.

Anar al contingut