Vista aèria de l'incendi al Voló (@Prefet66 )
Vista aèria de l'incendi al Voló (@Prefet66 )
Jonquera

Reobertes l'AP-7 i l'N-II a la Jonquera un cop estabilitzat l'incendi a la Catalunya Nord

L'incendi forestal entre el Pertús i el Voló ha obligat a tallar aquestes vies durant quatre hores

RedaccióActualitzat

El trànsit s'ha restablert a l'AP-7 a la Jonquera en sentit nord i l'N-II en els dos sentits un cop estabilitzat l'incendi forestal que crema des de les dues del migdia a la Catalunya Nord. El foc s'ha declarat entre el Pertús i el Voló i ha obligat a tallar durant quatre hores el trànsit de l'autopista i de la nacional en sentit nord, cosa que ha provocat retencions quilomètriques.

Els turismes s'han desviat cap a l'N-260 i els camions, als aparcaments. El foc, que crema al municipi de Morellàs i les Illes, al Vallespir, ha quedat estabilitzat cap a quarts de cinc de la tarda.

 

 

 

El tall ha provocat col·lapses a les dues carreteres, amb una cua que, en el cas de l'AP-7, ha arribat fins més enllà de Llers, a 20 quilòmetres de la Jonquera. També a l'N-II els vehicles han quedat completament aturats.

 

 

 

Des de la Catalunya Nord han descartat l'ajuda dels bombers de la Generalitat que s'han mobilitzat.

Segons la Prefectura regional dels Pirineus Orientals, el foc afecta unes 25 hectàrees, de les quals 15 s'han cremat del tot.

Incendi també a Vilamalla

A causa d'un altre incendi forestal, també s'ha hagut de tallada l'AP-7 a Vilamalla, igualment en sentit nord. L'autopista, on s'han registrat retencions de cinc quilòmetres, s'ha reobert a quarts de set de la tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut