El matí de Catalunya Ràdio

Renfe té un any de prova per demostrar que Rodalies pot funcionar bé

L'endemà del traspàs de Rodalies a la Generalitat, el conseller d'Interior, Joan Saura, ha dit a "El Matí de Catalunya Ràdio" que Renfe té un any de marge per demostrar que aquest servei pot funcionar correctament. "Tenim un any de prova per veure com funciona Renfe", ha dit el conseller. I és que si el govern no queda satisfet del servei té llibertat de canviar d'operador a partir de l'1 de gener del 2011. El Consell de Ministres aprovarà avui el traspàs de la gestió, firmat ahir per Joan Saura i el ministre de Política Territorial, Manuel Chaves. La gestió de Rodalies per part de la Generalitat es farà efectiva aquest divendres.

Actualitzat
Renfe té un any de marge per demostrar que el servei de Rodalies pot funcionar correctament. En cas que el govern no n'estigui satisfet, té llibertat per canviar l'operador, tot i que a dia d'avui no ha rebut cap oferta, segons ha explicat el conseller d'Interior, Joan Saura, a "El Matí de Catalunya Ràdio". 

El conseller ha afegit que s'ha acordat amb el govern espanyol començar les negociacions de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat sobre el traspàs de les línies regionals que passen per Catalunya, a finals de gener. Saura creu que aquestes converses seran menys complicades que les que s'han fet per traspassar el servei de Rodalies.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut