Renfe licita les obres de millora de l'accessibilitat de les dues estacions de Mollet del Vallès per 5,5 milions d'euros

ACN Mollet del Vallès.-Renfe ha licitat les obres de millora de les dues estacions de tren de Mollet del Vallès, la de Mollet Sant Fost i Mollet Santa Rosa per un import de 5,5 milions d'euros. Les obres, que s'allararan 14 i 11 mesos respectivament, permetran millorar l'accessibilitat a les dues estacions per les que cada dia passen més de 10.000 viatgers. Així, a l'estació de Sant Fost les obres, que s'han adjudicat per 3,2 milions d'euros, preveuen la construcció d'una pas inferior amb ascensors a ambdues andanes, el recreixement i prolongació de les andanes fins a 200 metres, la substitució de la il·luminació de les andanes, l'eliminació del pas de vies i la urbanització dels accessos, entre d'altres. Pel que fa a l'estació de Mollet Santa Rosa, les obres tindran un cost de 2,2 milions d'euros, i s'hi faran les mateixes millores que a la de Sant Fost menys la urbanització dels accessos de l'estació.

Aquestes millores a les estacions de rodalies s'emmarquen en el Pla d'estacions de Renfe per a la rodalia de Barcelona. En total, Renfe invertirà prop de 100 milions d'euros en actuacions centrades principalment en la millora de l'accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions.

Anar al contingut