María Galiana, amb el canell enguixat, amb Juan Echanove a l'obra de teatre "Conversaciones con mamá", el 2014, a Barcelona
María Galiana, amb el canell enguixat, amb Juan Echanove a l'obra de teatre "Conversaciones con mamá", el 2014, a Barcelona

Renfe indemnitza amb 10.000 euros l'actriu María Galiana per un accident

Es va trencar el canell en una frenada d'emergència al tren i li van haver de fer diverses operacions

RedaccióActualitzat

Va passar fa tres anys, el 2014. L'actriu María Galiana es va trencar el canell quan viatjava en tren per Burgos i es va activar la frenada d'emergència.

Per aquesta lesió es va haver de sotmetre a diverses intervencions quirúrgiques i va tenir el braç immobilitzat durant dos mesos.

En un primer moment, l'assegurança obligatòria de la companyia Renfe la va indemnitzar amb 3.400 euros, però no va tenir en compte les operacions que es va haver de fer, ni com va afectar la seva feina.

En el moment de l'accident, Galiana estava gravant capítols de la sèrie "Cuéntame", en què va aparèixer amb el braç enguixat, i també estava en plena gira de l'obra de teatre "Conversaciones con mamá", amb Juan Echanove. Precisament, quan actuaven a Barcelona, Galiana portava el braç amb l'escaiola i va explicar al programa "Divendres" com havia passat l'accident. Deia que havia caigut quan anava cap al lavabo i el tren va frenar de cop. També explicava com havia incorporat "de forma natural" la lesió a l'obra de teatre.

 

 

A través de l'organització de consumidors Facua, l'actriu va demanar a Renfe el pagament d'una indemnització en concepte de responsabilitat patrimonial, però la companyia Renfe s'hi va negar.

Després d'emprendre accions judicials per reclamar la indemnització, el jutge ha ordenat finalment a Renfe el pagament de gairebé 10.000 euros a María Galiana.

 

Anar al contingut