Els afectats van haver de contractar taxis per poder fer l'últim tram del trajecte
Els afectats van haver de contractar taxis per poder fer l'últim tram del trajecte
Picamoixons

Renfe deixa abandonats de nit a Picamoixons 15 usuaris que venien de Lleida

Quan van arribar al baixador, amb més de 20 minuts de retard, l'últim tren d'enllaç a Tarragona ja havia marxat

RedaccióActualitzat

Quinze usuaris de la línia R13 de Renfe van quedar abandonats a Picamoixons, a l'Alt Camp, per un retard que els va fer perdre el tren de transbord. Els passatgers havien d'agafar un enllaç per arribar a Reus i Tarragona, però l'últim tren ja havia marxat i ningú els va avisar.

La interventora els havia assegurat el contrari, però, quan van baixar, els usuaris van comprovar que el tren ja havia marxat. En aquell moment, la companyia no es va voler fer càrrec dels passatgers.

Un d'aquests usuaris, Josep Maria Guerau, veí de la Selva del Camp, ha explicat que van haver de contractar taxis per poder fer l'últim tram del trajecte.

"El més greu no és només que marxés el tren, és que no ens van donar informació en el moment que vam baixar de l'altre tren. Era de nit, feia molt de fred i no hi havia res. Vam trucar al telèfon 900, que és de la Generalitat, i vam preguntar què passava, si ens vindrien a buscar. I van dir que, efectivament, el tren de les set havia marxat i que nosaltres ens havíem d'espavilar."

Guerau ja ha registrat una queixa per escrit al Departament de Territori i Sostenibilitat. Renfe s'ha disculpat i s'ha compromès a pagar els costos extraordinaris dels afectats.

Anar al contingut