Ripoll

Renfe cobreix amb autobusos el tram en obres de la línia Ripoll-Puigcerdà

A partir d'aquest dilluns, el recorregut en tren entre Ribes de Freser i Puigcerdà queda interromput per les obres de millora de la línia de Renfe Ripoll-Puigcerdà i el trajecte s'haurà de fer amb autobús. El servei alternatiu connectarà les estacions de la Tor de Querol, a la Catalunya Nord, Puigcerdà, Urtx-Alp, la Molina, Tosses, Planoles i Ribes de Freser. Això comportarà canvis en els horaris, amb modificacions d'uns 40 minuts de mitjana, per coordinar els autobusos amb els trens. Les obres duraran set mesos.

Actualitzat

Caldrà aguantar abans de gaudir de la millora de la línia Ripoll-Puigcerdà. Les obres del tram s'allargaran set mesos i durant aquest temps el servei s'haurà de cobrir amb autobusos. Renfe ha dissenyat un pla per cobrir el trajecte que a més obligarà a retocar els horaris dels trens que encara funcionin. El servei alternatiu connectarà les estacions de la Tor de Querol, Puigcerdà, Urtx-Alp, la Molina, Toses, Planoles i Ribes de Freser.

Com a norma general els trens amb sortida a Puigcerdà avançaran el seu horari uns 45 minuts, mentre que en sentit contrari endarreriran la seva arribada a Puigcerdà uns 30 minuts.

A més, entre dilluns i diumenge 20 d'abril Renfe establirà autobusos entre les estacions de Puigcerdà i Ripoll a causa d'unes obres de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) al tram Ripoll-Campdevànol-Ribes de Freser.

Les parades d'autobusos seran, segons Renfe, al mateix lloc on hi ha les estacions, excepte ens els casos de Planoles i Alp. Al primer municipi els viatgers podran agafar l'autobús a la cruïlla de la N-260. A Alp, ho hauran de fer a l'oficina d'informació.

Anar al contingut