Barcelona

Renfe amplia el personal tècnic i el material de reserva a Barcelona després del reguitzell d'incidències de les últimes setmanes

Després del reguitzell d'incidències tècniques de les últimes setmanes que han provocat retards i aturades en diferents serveis, Renfe ha decidit aplicar mesures extraordinàries. El pla de prevenció d'avaries que ha posat en marxa implica, entre altres mesures, l'augment del seu personal tècnic i l'emplaçament de locomotores o trens de reserva a l'estació de Sant Andreu Comtal, base logística de la major part dels seus combois de llarga i mitjana distància. Així ho ha decidit el comitè de coordinació permanent ADIF-Renfe constituït la setmana passada.

Actualitzat

El pla estableix altres mesures com la creació d'una dotació permanent de personal tècnic per a rodalies a les estacions de plaça de Catalunya i Passeig de Gràcia, així com d'un equip d'informació i atenció a l'estació de Barcelona-Sants.

Segons que ha informat Renfe en un comunicat, a partir d'ara s'assignaran tècnics de manteniment als trens de mitjana i llarga distància que circulin pels túnels de la capital catalana, amb la qual cosa es pretén millorar la fiabilitat del servei, perjudicada per l'impacte de les obres del tren d'alta velocitat.

A més ADIF ha procedit a inventariar, condicionar, protegir i supervisar les tasques de cablejat vinculades a les instal·lacions de seguretat, fibra òptica i altres elements relacionats amb el control de trànsit en els accessos a Barcelona.

Anar al contingut