Futbol

Regueiro es lesiona i el València ja suma deu baixes en el primer equip

La plaga de lesions que persegueix el València en els últims mesos, a la qual avui s'ha sumat un nou damnificat, Mario Regueiro, ha obligat el tècnic Quique Sánchez Flores a fer un entrenament en què gairebé hi havia més jugadors de l'equip filial que de la primera plantilla. Després de la lesió de Regueiro, que s'ha fet mal al genoll esquerre mitja hora després de començar l'entrenament, en una topada amb Baraja, el València ja té deu baixes a les seves files. Regueiro s'ha trencat els lligaments encreuats i s'estarà set mesos de baixa.

Actualitzat

Al marge dels tres porters de la primera plantilla, Santiago Cañizares, Ludovic Butelle i Juan Luis Mora, el preparador valencianista només ha pogut comptar amb onze jugadors de camp, després d'incorporar-se a la sessió d'avui Miguel Ángel Angulo, absent en els dos últims entrenaments per un permís del club.

Si en els últims partits Miguel Pallardó i David Cerra, tots dos del planter, s'havien fet un lloc en les alineacions, les últimes lesions han obligat Quique a augmentar progressivament la nòmina de jugadors del filial que s'entrenen amb el primer equip fins a rondar la desena, una circumstància que tan sols s'havia produït quan hi havia un èxode massiu d'internacionals convocats amb les respectives seleccions.

L'única notícia positiva en l'entrenament d'avui ha estat veure com l'italià Emiliano Moretti saltava per primera vegada al terreny de joc, després de la lesió que es va fer a Barcelona en el partit contra l'Espanyol.

Anar al contingut