Eulàlia Reguant
Eulàlia Reguant en l'acte en el que ha promès el càrrec de regidora de Barcelona
Barcelona

Reguant promet el càrrec de regidora de Barcelona per "treballar pel referèndum"

Reguant no abandonarà el grup parlamentari de la CUP fins l'endemà del referèndum anunciat per l'1 d'octubre

RedaccióActualitzat

Eulàlia Reguant, de la CUP, ja és regidora de l'Ajuntament de Barcelona en substitució de Josep Garganté, que ja havia anunciat que només hi estaria dos anys. Reguant ha promès el càrrec aquest divendres al matí per imperatiu legal i cívic i per "treballar pel referèndum i fins a la independència"

El relleu, però, serà gradual. Tot i que ja s'incorpora al consistori, on assistirà a la comissió d'Economia i Hisenda i als plens convocats al juliol i al setembre, no abandonarà el Parlament fins al 2 d'octubre, l'endemà del referèndum anunciat. 

Reguant, veïna del barri de Sant Antoni de Barcelona, ocupava la quarta plaça de la llista municipal, darrere de Josep Garganté. La CUP va aconseguir tres regidors a les eleccions del maig del 2015.

Aquesta setmana la CUP Barcelona ha exigit al govern de Colau que posi "totes les garanties" per a l'1-O i que es comprometi a fer tot el que es marqui des de la Generalitat, tal com van demanar en roda de premsa Reguant i la protaveu cupaire, Maria Rovira.

Anar al contingut