Agents de la policia, sortint de l'escorcoll al despatx de Jordi Pujol Ferrusola, al carrer Ganduxer
Agents de la policia, sortint de l'escorcoll al despatx de Jordi Pujol Ferrusola, al carrer Ganduxer
Barcelona

Traslladen Jordi Pujol Ferrusola al centre penitenciari de Zuera, a Saragossa

Després de ser empresonat aquest dimarts, Pujol Ferrusola ha estat present en els escorcolls que s'han fet al llarg de dimecres

RedaccióActualitzat

Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident de la Generalitat, passa la nit d'aquest dimecres al centre penitenciari de Zuera, a Saragossa, on ha estat traslladat. En un primer moment s'havia anunciat que Pujol Ferrusola passaria la nit a Soto del Real i, posteriorment, s'ha modificat la previsió i amb la intenció que passés la nit a Brians 1. Finalment, el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata ha decidit enviar-lo al centre aragonès.

Pujol Ferrusola ha abandonat la comissaria de la Verneda, on ha passat la tarda després dels registres al seu domicili i el seu despatx de Barcelona. De matinada, el primogènit dels Pujol havia arribat a Barcelona procedent de Madrid, on aquest dimarts el jutge va decretar el seu ingrés a la presó. Agents de la Policia Nacional també han registrat la casa familiar de l'expresident Jordi Pujol, a la ronda del General Mitre, el despatx del carrer Calàbria i l'habitatge familiar que l'expresident té a Queralbs, al Ripollès.

En els propers dies es traslladarà Jordi Pujol Ferrusola a la presó de Soto del Real, a Madrid.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut