El Torno

Regalen a Ban Ki-moon un pastís de fulles de coca pel seu aniversari

El secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, va celebrar el seu 70 aniversari a la població boliviana d'El Torno, on va ser obsequiat amb un pastís de fulles de coca

RedaccióActualitzat

El secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, acompanyat pel president de Bolívia, Evo Morales, ha celebrat el seu 70 aniversari en una comunitat indígena de Bolívia, en la vigília de la cimera dels G77 + Xina, que s'ha de fer a Santa Cruz, a Bolívia.

El secretari general va arribar divendres a Santa Cruz amb l'avió del president bolivià, després d'assistir a la cerimònia d'inauguració de la Copa Mundial de Futbol a Sao Paulo.

Amb un barret de palla i collarets de flors, Ban Ki-moon va visitar la comunitat de Santa Rita, a la regió de Concepción. Després de visitar aquesta localitat fundada el 1709 i catalogada com a patrimoni de la humanitat es va dirigir a la població veïna d'El Torno.

Allà se l'esperava amb un pastís d'aniversari molt especial. Era un pastís confeccionat amb fulles de coca. Diversos grups d'escolars van amenitzar el moment i el van fer encara més familiar, cantant el popular "Happy birthday". De ben segur que va ser un aniversari que Ban Ki-moon trigarà en oblidar.

Anar al contingut