Barcelona

Refree, Mazoni i Anna Roig reinterpreten cançons populars catalanes a TV3

Reinterpretar cançons populars catalanes per a un espectacle que s'emetrà el dia de Nadal per TV3. Aquest és l'encàrrec que han rebut diversos músics de pop com Refree, Mazoni i Anna Roig, i ho faran amb uns acompanyants molt especials: els alumnes de l'Escola Bressola de la Catalunya del Nord. A banda de l'emissió per TV3, les cançons es podran sentir també el dia 15 de desembre en directe en un concert al Petit Palau.

Actualitzat
El projecte pretén promoure l'Escola Bressola. Aquesta fundació va néixer a Perpinyà el 1976 i acull una xarxa de vuit centres que practiquen la immersió lingüística en plena Catalunya del Nord. En total, escolaritzen uns 700 estudiants.

Anna Roig és una de les participants del projecte i li ha tocat interpretar la cançó "La filadora". La gravació del programa ha tingut lloc en un decorat inspirat en el món del circ, mig oníric i decadent. És l'univers propi del realitzador Lluís Danés, influït per programes de televisió de la seva infància. "Programes com 'Terra d'escudella' o 'El planeta imaginari' són els que em van fer despertar aquest món", explica Danés.

A la gravació hi han participat també els alumnes de l'Escola Bressola arribats directament de Prada de Conflent. Han estat caracteritzats com a personatges d'Oliver Twist i els ha tocat cantar "El noi de la mare" amb Anna Roig.

El resultat de la gravació s'emetrà el 25 de desembre a TV3, però abans, el 15, es podran escoltar les peces en directe en un concert al Petit Palau.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut