Un agent dels Mossos i un agent de la policia local patrullen per l'eix comercial de l'Hospitalet
Un agent dels Mossos i un agent de la policia local patrullen per l'eix comercial de l'Hospitalet (Font: ACN)
Barcelona

Reforç de la presència policial per millorar la seguretat als eixos comercials durant el Nadal

El Programa Operatiu Estacional Grèvol que han posat en marxa els Mossos d'Esquadra vol prevenir els fets delictius com els petits furts o robatoris als establiments dels eixos comercials, ja que és on hi ha més afluència de persones durant la campanya de Nadal.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa enguany el Programa Operatiu Estacional Grèvol amb l'objectiu de garantir més seguretat en els principals eixos comercials catalans durant les festes de Nadal. La presència policial s'intensifica a través del patrullatge a peu per prevenir fets delictius, en concret, petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades, ja que són els delictes més habituals.

El Pla de Seguretat Grèvol també dedica una atenció especial a l'oci nocturn i als espais públics en què es desenvolupen activitats en dies nadalencs com a mercats o fires, segons ha informat la policia.

El principal objectiu d'aquest pla de seguretat és prevenir i reduir els fets delictius, augmentar la percepció de seguretat i garantir el desenvolupament normal de les activitats durant aquest període.

Aquesta operació estarà activa fins al 15 de gener, ja que durant la campanya de Nadal és quan hi ha més afluència de persones en les zones comercials i els ciutadans duen més diners a sobre.

 

Anar al contingut