Acte de cloenda de la campanya del Pacte Nacional pel Referèndum
Acte de cloenda de la campanya del Pacte Nacional pel Referèndum
Barcelona

Recullen més de mig milió de firmes per al Pacte Nacional pel Referèndum

El Pacte Nacional pel Referèndum ha fet l'acte que tanca la seva campanya de recollida de firmes

RedaccióActualitzat

El Pacte Nacional pel Referèndum dona per acabada la seva campanya de recollida de suports al dret a decidir. El Pacte ha fet aquest divendres a la tarda el seu acte central i ha actualitzat la xifra d'adhesions: més de mig milió de firmes.

L'acte, al Palau de Congressos de Catalunya, l'han protagonitzat les entitats i representants de la societat civil per reclamar que els catalans puguin decidir el seu futur a les urnes. Els polítics s'han limitat a assistir-hi, però han cedit el protagonisme.

Tot i que no hi ha data ni pregunta, el Pacte dona per aconseguida la seva tasca de recollida d'adhesions. El portaveu, Joan Ignasi Elena, ha subratllat el suport transversal que té el referèndum, de més del 80% dels catalans.

" Sobretot, el que veurem és que això no va d'una part de la població ni va d'una cosa de polítics, sinó que va de democràcia, va de votar i va de la majoria del poble de Catalunya, pensi el que pensi."

També la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, han rebut avui representants de quinze entitats internacionals convidades per la CUP en suport del referèndum. I també aquest vespre ERC engegarà la seva campanya pel "sí" a la independència amb una enganxada de cartells.

Anar al contingut