Rècord històric
Rècord històric

Rècord històric d'audiència d'internet al 324.cat

RedaccióActualitzat

Aquest mes d'octubre hem superat les nostres expectatives. El 324.cat hem fet rècord d'audiència històric amb 2,8 milions d'usuaris únics, segons dades internes d'Adobe Analytics.

Aquestes xifres suposen un increment de més del 55 per cent respecte al mes de setembre en el portal informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio, una xifra de rècord més que consolida aquest 2017 com l'any en què hem trencat tots els sostres possibles.

Anonymous, l'1-O i Puigdemont

La majoria de notícies més vistes aquest mes estan relacionades amb el procés sobiranista a Catalunya, el referèndum de l'1-O i les seves conseqüències. però l'article que més ressò ha tingut és l'acció que Anonymous va fer per tombar la web del Constitucional, amb 105.000 usuaris únics.

La investigació que l'Alt Comissionat de l'ONU per als Drets Humans va demanar dur a terme sobre la violència de l'1-O és la segona notícia més llegida, amb 96.000 usuaris únics.

La tercera és la jugada que Puigdemont va fer per burlar la vigilància de la Guàrdia Civil el mateix 1 d'octubre per poder votar, amb gairebé 89.000 usuaris únics.

Pel que fa a pàgines vistes, aquest mes d'octubre hem assolit la xifra de 14,7 milions, un important increment respecte al mes de setembre, quan vam obtenir gairebé 8,5 milions de pàgines vistes.

La nova app duplica resultats

La nova App del 324.cat, estrenada just abans del referèndum de l'1-O, aconsegueix 254.000 usuaris únics i més de 24 milions de pàgines vistes, més del doble que els darrers resultats de la versió anterior de l'app.

A xarxes socials

El compte de Twitter del 324.cat ha obtingut 196 milions d'impressions el mes d'octubre, és a dir, que els nostres tuits s'han vist gairebé 200 vegades. Només l'1 d'octubre vam superar els 18 milions d'impressions.

El nostre perfil a Twitter és el compte informatiu en català amb més seguidors.

Més rècords

El portal web de TV3 i Catalunya Ràdio, també bat rècord d'audiència en el consum per internet amb 8,1 milions d'usuaris únics i 56 milions de pàgines vistes.

TV3, en concret, ha aconseguit 3,8 milions d'usuaris únics al web i més de 300.000 a l'App.

A catradio.cat han tocat sostre amb gairebé 3 milions i mig d'usuaris únics, una xifra que suposa un increment del 426 per cent respecte al setembre

També destaquem el rècord d'audiència en el consum de vídeo en directe i a la carta per internet des que en tenim dades amb 20,9 milions de reproduccions.

Aquestes dades espectaculars arriben després que TV3 hagi estat escollida com la televisió preferida per informar-se, segons el CEO, incrementant gairebé 7 punts la seva puntuació respecte l'anterior baròmetre.

 

Anar al contingut