Rècord d'audiència del nou 324.cat durant la nit de les eleccions municipals

El seguiment de la nit electoral va tenir un lideratge indiscutible a TV3

RedaccióActualitzat

Prop de 370.000 usuaris únics han seguit diumenge la jornada i la nit electorals des del 324.cat, consumint més de 1.300.000 pàgines vistes. Unes xifres que representen el nostre rècord d'audiència des de l'estrena del nou portal. L'especial informatiu del web, que inclou gràfics, resultats, notícies, vídeos, àudios..., va registrar 411.000 pàgines vistes i 77.000 usuaris únics.

Però què era exactament el que més interessava els nostres usuaris? Si ens fixem en les planes de resultats per municipi, un en destaca clarament per sobre dels altres: Barcelona. El segueixen Sabadell, Girona, Lleida, Badalona, Tarragona, Vic, Sant Cugat, Terrassa i Mataró.

La notícia més llegida de la nit va ser la primera aparició d'Ada Colau per valorar els resultats davant dels seus simpatitzants. Pel que als vídeos, encapçala el rànquing el del sondeig de Barcelona que pronosticava la victòria de Barcelona en Comú per sobre de CiU.

Pel que fa al programa especial, més de tres milions de persones es van connectar a TV3 des de dos quarts de vuit de la tarda fins que va acabar la programació especial, passada la una de la matinada. Durant el sondeig, la quota de pantalla va ser de gairebé el 21%, i després, durant els resultat, es va acostar al 30.

El minut més vist va ser a les 22.53, amb gairebé un milió 150.000 espectadors. Era quan Ada Colau compareixia per celebrar la victòria amb els seus simpatitzants, que la rebien amb crits d'"alcaldessa, alcaldessa!".

Aquests resultats van fer que TV3 fos líder del dia, amb un 15,1% de quota de pantalla, a molta distància del segon, que va ser Tele5. I el 3/24 va fer el tercer millor resultat de tota la temporada.

També van ser molts els que van seguir el programa especial de TV3 a internet, en total 67.000 usuaris.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut