Barcelona

Recerca i captura per al fill d'una dona morta al barri de Gràcia

El jutge ha dictat una ordre de recerca i captura per al fill d'una dona que va aparèixer morta al barri de Gràcia al novembre passat i la seva companya sentimental. Els dos acusats van quedar en llibertat condicional fa dues setmanes però aquest dilluns van incomplir l'obligació de presentar-se al jutjat i no els han pogut localitzar. De moment, l'ordre judicial de recerca i captura s'ha enviat als Mossos, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, però es podria ampliar a nivell internacional. La víctima, Irene Cabezas Romero, regentava un prostíbul al carrer Balmes de Barcelona.

Actualitzat

El seu cos va aparèixer a casa seva a mitjan novembre amb una vintena de ganivetades. Els Mossos d'Esquadra van investigar l'entorn familiar de la víctima en comprovar que la porta del pis no havia estat forçada, encara que l'interior de l'habitatge estava remogut.

Quatre mesos més tard, els Mossos van detenir el fill i la seva companya, Juan Ramón D.C. i Olga Beatriz V.V., que van estar a la presó durant dos mesos. La debilitat dels indicis va decidir el jutge a concedir-los la llibertat provisional, ara revocada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut