Mieres

Recerca d'un home desaparegut quan intentava creuar un torrent a la Garrotxa

Actualitzat

Una persona desapareguda, arrossegada per una riera, és la conseqüència més greu de les intenses pluges d'aquest dijous. Sis dotacions dels bombers de la Generalitat, juntament amb els Mossos d'Esquadra, busquen durant tota la nit un home que ha travessat el Torrent del Collet del Guixer i se l'ha emportat la força de l'aigua.

Segons sembla, el desaparegut anava acompanyat de quatre persones més. Tots ells viatjaven en moto. Al voltant de les cinc de la tarda han intentat creuar el torrent i alguns ho han aconseguit, però, segons les primeres hipòtesis, ell hauria baixat de la moto per comprovar l'estat del lloc per on havia de passar i, segons testimonis oculars, la força de l'aigua amb la qual baixava el torrent l'ha arrossegat.

 

 

 

Els seus companys han demanat ajuda en una casa que hi havia a prop. Immediatament han alertat emergències i fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i sis dotacions del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i de la Unitat Subaquàtica dels Bombers de la Generalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut