[REC]3 GÉNESIS Première mundial a Austin

El Festival South by Southwest d'Austin acollirà la première mundial de [REC]3 GÉNESIS aquest mes de març.

La pel·lícula, tercera de la saga [REC], està protagonitzada por Leticia Dolera i Diego Martín. L'èxit de les dues primeres pel·lícules (juntes van aconseguir més de 35 milions d'euros de taquilla internacional) ha fet de [REC]3 Génesis una de las pel·lícules de terror més esperades de l'any. El llargmetratge inaugurarà la secció MIDNIGHTERS el 9 de març.

La pel·lícula s'estrenarà a les sales espanyoles el 30 de març.


El Festival South by Southwest d'Austin s'ha convertit en un dels festivals de més reputació per al cine independent gràcies a la seva dedicació a la innovació i al talent emergent en el camp cinematogràfic. La programació del festival es compon de documentals provocatius, comèdies i productes de gènere destacats, i atrau més de 30.000 persones a la capital texana cada mes de març.

El llargmetratge està produït per Castelao Productions i compta amb el suport de Televisió de Catalunya, que ha adquirit els drets d'antena del film.




Fitxa tècnica:

Direcció: Paco Plaza
Guió: Luis A. Berdejo i Paco Plaza
Productor executiu: Júlio Fernández, Carlos Fernández, Alberto Marini i Jaume Balagueró
Intèrprets principals: Letícia Dolera (Spanish movie, Semen-una historia de amor, "Guante Blanco") i Diego Martín (Tres metros sobre el cielo, "Aquí no hay quien viva").
Director de fotografia: Pablo Rosso


Anar al contingut