"[REC]3 Gènesi", la gran pel·lícula de TV3

Divendres 3 d'octubre, amb motiu del 47 Festival Internacional de cinema Fantàstic de Catalunya, Tv3 va emetre "[REC]3 Gènesi" , la tercera pel·lícula de la saga [REC] dirigida per Paco Plaza, a les 22.05.

El director mescla en aquesta tercera entrega el terror impregnat d'humor negre amb dosis d'aventura. Un còctel que es completa amb l'aparició de zombis en ple banquet del casament del Koldo (Diego Martin) i la Clara (Leticia Dolera) en una mansió especialment preparada per a l'ocasió. El virus segueix fent de les seves.
 
Res fa sospitar als dos nuvis que viuran com un autèntic malson el que hauria de ser el dia més feliç de la seves vides. La càmera abandona la marca [REC] de càmera en mà i a partir del minut 20 passa a col·locar-se sobre un trespeus, una grua o fent servir l'"steadycam". Canvi radical de narrativa visual. Ja no hi ha el personatge que és allà, aterrit, gravant el que passa. Acompanyant Diego Martín i Leticia Dolera en la interpretació trobem secundaris de la talla d'Àlex Monner, Ismael Martínez, Claire Baschet,  Jana Soler i Emilio Mencheta. Terror, sang i persecució de morts en vida. L'objectiu principal, salvar el coll d'una mort segura. És una producció de Castelao Productions i té el suport de Televisió de Catalunya, Ono, Canal+ i TVE.

Sinopsi:
En Koldo i la Clara estan fets l'un per l'altra. Els dos celebren el seu casament amb tots els seus familiars i amics més estimats. Durant el feliç enllaç, i sense que s'ho esperin, una ombra negra els embolcalla. L'infern, que no hi ha estat convidat, arriba amb força per capgirar el banquet.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Paco Plaza
Guió: Luiso Berdejo i Paco Plaza
Producció executiva: Júlio Fernández, Carlos Fernández, Alberto Marini
Productora associada: Elisa Salinas
Producció delegada TVC: Oriol Sala-Patau
Productor creatiu: Jaume Balagueró
Coproductor executiu: Eckehardt von Damm
Intèrprets: Leticia Dolera (Clara) Diego Martín (Koldo), Ismael Martínez (Rafa), Àlex Monner (cosí Adrián), Claire Baschet (Natalia), Sr. B (Atún), Jana Soler (Tita, germana Clara), Emilio Mencheta (oncle Víctor), Adolf Bataller (Domingo), Dolores Martín (Manoli), Blai Llopis (Quiquín), Mireia Ros (Menchu), José de la Cruz (avi Matías) i Xavier Ruano (capellà)
Director de fotografia: Pablo Rosso
Música: Mikel Salas
Maquillatge FX: David Ambit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut