Actualitat blaugrana

Rebuda espectacular a l'expedició del Barça a l'aeroport de Johannesburg

El Barça tanca avui la temporada amb un partit a Sud-àfrica, contra el Sundowns de Pretòria. Serà el primer matx que els de Frank Rijkaard jugaran després de les crítiques de Joan Laporta, que la pròxima temporada no permetrà més faltes de disciplina i de compromís amb el club. Els blaugranes s'enfrontaran al campió sud-africà a les vuit del vespre, un partit que podran seguir per TV3. Ahir, l'expedició va ser rebuda per un gran nombre d'aficionats embogits, especialment per Ronaldinho i Eto'o.

Actualitzat

L'arribada a l'aeroport de Johannesburg va ser espectacular. Els aficionats van embogir quan va arribar l'equip i alguns jugadors van quedar absorbits per la massa humana. Els jugadors van assistir a un sopar benèfic per recaptar fons destinats a Unicef i la Fundació Nelson Mandela. Els membres de l'expedició del Barça van rebre una calorosa acollida quan es van presentar al lloc, al barri financer de Sandton, especialment el camerunès Samuel Eto'o, per arribar al seu continent d'origen.

Rijkaard, en un breu missatge, va dir estar molt orgullós d'estar a Sud-àfrica i de participar en el partit amistós. L'equip català va estar una estona al sopar, però no es va quedar per a l'acte complet, tenint en compte que acabava d'arribar a Sud-àfrica i que el vol que va portar la comitiva fins a Johannesburg va ser llarg.

A la tornada del partit, els jugadors del Barça començaran les vacances fins al 21 de juliol, quan marxaran cap a Escòcia per començar la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut