Iglesias i Rivera (Reuters)
La trobada té lloc l'endemà d'un agre debat al Congrés entre Iglesias i Rivera (Reuters)

Reaccions a la xarxa a la sortida d'Otegi de la presó

El líder de Podem, Pablo Iglesias, i el de Ciutadans, Albert Rivera, han intercanviat piulades opinant sobre la sortida del dirigent abertzale

ReaccióActualitzat

Després de 6 anys i mig, aquest dimarts Ornaldo Otegi ha sortit de la presó de Logronyo. Un tema que ha enfrontat Pablo Iglesias i Albert Rivera a la xarxa: 

La libertad de Otegi es una buena noticia para los demócratas. Nadie debería ir a la cárcel por sus ideas

Iglesias ha tuitejat que "ningú hauria d'estar a al presó per les seves idees" mentre Rivera li ha respost que va ser condemnat "per tinença a banda armada". I ha afegit que qui està empresonat per les seves idees és el líder opositor veneçolà "Leopoldo López".  

Deprés d'aquesta piulada, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha respost també amb un tuit les paraules d'Iglesias: 

El portaveu de C's al Congrés dels Diputats, Joan Carles Girauta, en la mateixa línia que Rivera, també ha fet referència a la piulada de Pablo Iglesias:

I finalment, Iglesias li ha respost que "no tingui tants fums" recordant-li que van sortir del Parlament amb els diputats del PP per no haver de condemnar el franquisme.

A la sortida del líder abertzale de la presó, l'esperaven unes 400 persones, entre familiars i amics,  que l'han rebut amb crits a favor de la llibertat dels presos bascos i la independència d'Euskadi. A la xarxa ha rebut missatges de suport i en contra: 

Anar al contingut