Rodrigo Rato
Rodrigo Rato i altres excàrrecs del PP hauran de declarar com a testimonis pel cas Gürtel
Madrid

Rato, Arenas, Acebes, Cascos i Mayor Oreja hauran de declarar com a testimonis a la vista oral del cas Gürtel

La defensa de l'extresorer del PP Luis Bárcenas ha demanat que declarin com a testimonis pel cas Gürtel

Actualitzat

La secció segona de l'Audiència Nacional ha demanat que compareguin com a testimonis al judici del cas Gürtel els exdirigents del PP i exministres Ángel Acebes, Rodrigo Rato, Jaime Mayor Oreja, Francisco Álvarez Cascos i també l'actual vicesecretari nacional per assumptes territorials, Javier Arenas.

El tribunal de l'Audiència Nacional que jutjarà la primera època de la trama de corrupció Gürtel ha acceptat la compareixença de tots els testimonis que demanava la defensa de l'extresorer del PP Luis Barcenas.

La defensa de Bárcenas, que porta l'advocat Francisco Maroto, desgrana en el seu escrit els motius que el van portar a demanar aquesta prova testifical que considera "imprescindible".

En diversos informes policials de la investigació de la trama Gürtel apareixen els noms dels exdirigents populars. Alguns són citats en converses entre Luis Bárcenas i Francisco Correa, presumpte cap de la trama de corrupció.

La vista oral per aquesta trama de corrupció en què estan implicats diversos empresaris i excàrrecs del Partit Popular començarà el proper 4 d'octubre.

Luis Bárcenas s'enfronta a una petició fiscal de 42 anys i mig de presó per corrupció.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut